COVID LAKRDIJA JE BESKRAJNA: Zoran Roganović ponovo pozitivan! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

COVID LAKRDIJA JE BESKRAJNA: Zoran Roganović ponovo pozitivan!

Kao u loše napisanoj, a još lošije režiranoj tragikomediji, smenjuju se rezultati Covid testova i kreiraju sudbinu velikom broju reprezentacija na aktueklnom Evropskom prvenstvu.

Zoran Roganović je napokon dočekao negativan test i pridružio se nacionalnom timu u Debrecinu, ali je drugi test u roku od 24 sata bio pozitivan, što znači da ponovo neće moći da sa klupe vodi reprezentaciju Crne Gore u duelu sa Makedonijom (18.00). 

Kao i protiv Danaca, njegovu ulogu preuzeće direktor reprezentacije, Draško Mrvaljević.

-Potrebno je podsjetiti na dešavanja u proteklih 12 sati, kako bi javnost i navijači imali potpunu sliku – Roganović je kasno sinoć stigao u Debrecin i po dolasku je testiran u blizini „Feniks arene“, gdje se igraju utakmice grupe A.

Nakon što je dobio negativan rezultat na brzom testiranju, dobio je dozvolu da uđe u hotel u kojem je smještena naša reprezentacija.
Nova testiranja obavljena su jutros, a u očekivanju testova, Roganović je dobio dozvolu da vodi trening koji je odrađen u dvorani, neposredno pored hotela.
Po završetkut treninga, stigla je loša vijest – iz Evropske rukometne federacije obavijestili su Rukometni savez Crne Gore da je Roganović pozitivan na PCR testu, pa je pravo po dolasku u hotel, ponovo morao u izolaciju.
To znači da će Crnu Goru i večeras sa klupe predvoditi direktor nacionalnog tima Draško Mrvaljević – stoji u saopštenju RSCG.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *