"CRNI 29. SEPTEMBAR" - I Davis upisao dva poraza kao Ljuba: Šanse ne pretvaramo u golove - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa „CRNI 29. SEPTEMBAR“ – I Davis upisao dva poraza kao Ljuba: Šanse ne pretvaramo u golove

„CRNI 29. SEPTEMBAR“ – I Davis upisao dva poraza kao Ljuba: Šanse ne pretvaramo u golove

zika.bogdanovic
0 komentar

Opet septembar nije dobar po mađarski Vesprem. Prošle godine na jučerašnji dan, poraz od Vardara pred navijačima u Vesprem Areni, poslom je platio Ljubomir Vranješ. To mu je bio drugi u tri kola. U sličnoj situaciji je i David Davis posle dva vezana neuspeha sa Kilom i Monpeljeom, ali se nadamo da je praksa smenjivanja trenera u prvom mesecu sezone, prošlost kada je u pitanju mađarski šampion.

Za poraz u Monpeljeu 23:18, glavni krivac je hrvatski golman Marin Šego, a u Davisovoj interpretaciji, „loša realizacija“:

  • Prvo poluvreme je odigrano prema očekivanjima. Dva tima bila su jednaka, u drugom nije išlo dobro, Šego je imao sjajan dan, odbranio je 51%. Naš problem je bio isti kao i prošle nedelje protiv Kila. Nismo mogli prilike da pretvaramo u golove – jasan je Davis.

Desno krilo, Dragan Gajić, morao je da se složi sa svojim trenerom:

 – Ne mislim da smo igrali loše, ali kako je Davis rekao, nismo postizali dovoljno golova, golman Monpeljea je bio veoma dobar. Moramo da nastavimo da radimo, znamo šta su nam ciljevi i radimo na tome da ih realizujemo . rekao je Slovenac. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball