Cvetković: Sproveli smo plan u delo! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Cvetković: Sproveli smo plan u delo!

Cvetković: Sproveli smo plan u delo!

Marko Marjanović
0 komentar

Reprezentacija Srbije je ostvarila značajnu pobedu na gostovanju Rumuniji, pogotkom Petra Nenadića u poslednjim trenucima.

Selektor Jovica Cvetković bio je zadovoljan značajnim trijumfom u Baja Mareu, kojim se Srbija izjednačila sa Rumunijom i Belorusijom (po četiri boda):

  • Igrali smo jednu izuzetno tešku utakmicu. Pripremalli smo se za igru Rumunije. Čestitam mojim igračima jer smo imali strašno malo vremena, a ispoštovali smo sve ono za šta smo imali samo četiri treninga. Spremali smo se da iznenadimo protivnika odbranom 3-2-1 koju nije mogao da očekuje od nas. To smo i uradili na početku. Sve taktičke zamisli u napadu smo sprovodili u igri i to je bilo iznenađenje za protivnika, jer to nije mogao da vidi. Maksimalno učešće intelekta mojih igrača i maksimalno davanje 100% na terenu. Čestitam Rumunima, igrali su najbolji rukomet na startu kvalifikacija sa jednim od najboljih svetskih trenera. Ovo je tek prvo poluvreme i za nas i za njih.

Žarko Šešum, kapiten reprezentacije Srbije:

  • Bio je veoma težak meč. Bilo je veoma vruće u hali. Na kraju smo zaslužili pobedu. Imali smo malo i sreće sa poslednjim šutom Nenadića. Čestitam mojim momcima na pobedi koja nas je koštala mnogo energije. Igrali smo kao tim, srećni smo zbog bodova, idemo da pobedimo i u Kragujevcu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball