Disinger pred Kielce: Želimo pobedu, ali ne znamo u kakvoj smo formi! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Disinger pred Kielce: Želimo pobedu, ali ne znamo u kakvoj smo formi!

Disinger pred Kielce: Želimo pobedu, ali ne znamo u kakvoj smo formi!

Marko Marjanović
0 komentar
dissinger_vardar

Bliži se kraj još jednoj dužoj pauzi rukometaša Vardara – u okviru 7. kola EHF Lige šampiona, skopski tim će u četvrtak od 18.45 pred praznim tribinama dočekati lidera grupe A, Lomza Vive Kielce.

Poljksi šampion je među timovima koji su imali nešto manje nepogodnosti kada je pandemija koronavirusa u pitanju, pa su tako odigrali dva meča više od Vardara u dosadašnjem toku takmičenja. Ekipa Talanta Dujšebaeva uporedo igra i u domaćem šampionatu, što im daje značajnu prednost pred derbi u SC „Jane Sandanski“, ali samo na papiru.

Nemački internacionalac u crveno-crnom timu, Kristijan Disinger, realno je sagledao situaciju pred utakmicu, istakavši da ni sam ne zna šta da očekuje od Vardara.

-Cela sezona je dosta teška za nas, budući da nema mečeva. Teško je jer ne znamo gde smo trenutno, budući da ne igramo ni u SEHA ni u Makedoniji. Iskreno, ne mogu ništa očekivati od nas u ovom trenutku, odigrali smo tri utakmice za tri meseca. Svakako da želimo pobedu, ali sigurno neće biti lako.

-Kielce igra na više frontova i praktično je na polovini sezone, dok smo mi još uvek na početku, uz velike probleme. Pritisak je pristuan, oni dobro stoje u grupi, ali mi moramo da razmišljamo o pobedi kako bi dočekali zimu u povoljnoj situaciji. Ipak, sigurno da i protivnik dolazi po pobedu – najavio je Disinger dvoboj starih rivala.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball