DRAGAN PEŠMALBEK U RUKOMETNOJ TVRĐAVI: Barsa je najbolja na svetu, ali magija Kelna to ne priznaje! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa DRAGAN PEŠMALBEK U RUKOMETNOJ TVRĐAVI: Barsa je najbolja na svetu, ali magija Kelna to ne priznaje!

DRAGAN PEŠMALBEK U RUKOMETNOJ TVRĐAVI: Barsa je najbolja na svetu, ali magija Kelna to ne priznaje!

Marko Marjanović
0 komentar

Budući srpski repezentativac i jedan od najboljih pivotmena u EHF Ligi šampiona ove sezone, Dragan Pešmalbek, gostovao je u podcastu RUKOMETNA TVRĐAVA pred fajnal-for elitnog takmičenja u Kelnu, koje je na programu 12. i 13. juna u Kelnu.

Momak poreklom iz Valjeva je mnogo napredovao na terenu ove godine, ali ništa manje i sa učenjem srpskog jezika, kojem se ozbiljno posvetio.

Pešmalbek će biti jedan od najvećih aduta ekipe Alberta Entreriosa pod svodovima Lankses Arene, gde će rival u polufinalu biti moćna Barselona.

-Pokazali smo pobedom nad PSŽ-om u gostima da imamo kvalitet da se borimo sa najboljima, tako da nismo bez šansi. Ali, ne postoji nikakva dilema da je Barsa veliki favorit, ne samo protiv nas, već i za osvajanje trofeja. Ove sezone, oni su najbolji na svetu. Međutim, u Kelnu se dešava magija, neobjašnjive neke stvari usled kojih favoriti teško mogu da pobede. Ako uzmemo u obzir i formu u kojoj se nalazimo, jasno je da nismo bez šansi. Najbitnije je ne dozvoliti im, ako im dišemo za vratom do kraja, mislim da ćemo ići u finale – rekao je između ostalog 26-godišnji kružni napadač.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball