"DUHOVI" u Zlatorogu i Areni VS 4.800 navijača u Nantu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa „DUHOVI“ u Zlatorogu i Areni VS 4.800 navijača u Nantu!

„DUHOVI“ u Zlatorogu i Areni VS 4.800 navijača u Nantu!

zika.bogdanovic
0 komentar

EHF Liga šampiona 2020/2021 krenula je uz puno sumnjičavosti o njenoj regularnosti i načinu da takmičenje bude sprovedeno.

Već prva nedelja donela je odlaganje meča Pik Segeda i PSŽ-a zbog pojave korone u mađarskom timu, ali i utakmice u praznim halama. Tako smo u sredu uveče mogli da vidimo prazan „Zlatorog“ i „Flens Arenu“ u kojima su Alborg i Flensburg došli do prvih evropskih pobeda ove sezone.

Različite regulative u državama Evrope donele su i to da duel Nanta i Vesprema sa tribina gleda čak 4.800 navijača prema utvrđenom pravilu da u zatvorenom prostoru ne može da bude više od 5.000 ljudi. Kapacitet dvorane u Nantu je 5.900 mesta.

I beloruski Meškov iz Bresta imao je podršku svojih navijača u pobedi nad Vardarom 24:22. Doduše, tek nešto više od trećine kapaciteta (1.350 od 3.500), ali u svakom slučaju, neophodno i svrsishodno kada je u pitanju tim Španca Raula Alonsa, koji je u poslednjim minutima slomio otpor makedonskih šampiona.

Prazne tribine u Celju, Zagrebu i ,od naredne nedelje, Skoplju govore u prilog tezi da smo na ovim prostorima najozbiljnije shvatili koronu ili ipak o nečemu drugom?

Mandatory Credit © Stanko Gruden / kolektiffimages

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball