"Dupli Orlovi" odveli Benfiku u finale Lige Evrope: Čudna utakmica, antidoping u tandemu i najveći uspeh u istoriji kluba! (Video) - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa „Dupli Orlovi“ odveli Benfiku u finale Lige Evrope: Čudna utakmica, antidoping u tandemu i najveći uspeh u istoriji kluba! (Video)

„Dupli Orlovi“ odveli Benfiku u finale Lige Evrope: Čudna utakmica, antidoping u tandemu i najveći uspeh u istoriji kluba! (Video)

Marko Marjanović
0 komentar

Nema puno vremena za proslaviti najveći uspeh u istoriji kluba, jer je već sutra na programu veliko finale EHF Lige Evrope. Mnogo lakše nego što se očekivalo, Benfika je pred svojim navijačima u Lisabonu savladala Vislu Plock i zakazala duel za titulu protiv branioca titule Magdeburga (nedelja, 19.00).

Čitavim tokom sezone, najveći protagonisti uspeha lisabonskih „Orlova“ bili su srpski reprezentativci Petar Đorđić i Lazar Kukić. Napravili su takav tandem da se praktično izgovaraju jednom rečju, pa su zajedno i stali pred našu kameru neposredno nakon polufinalne pobede. 

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball