Duvnjak, Lekić i RSS u izboru za "RUKOMETNU LIČNOST 2013" - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Duvnjak, Lekić i RSS u izboru za „RUKOMETNU LIČNOST 2013“

Duvnjak, Lekić i RSS u izboru za „RUKOMETNU LIČNOST 2013“

zika.bogdanovic
1 komentar

U izboru za „RUKOMETNU LIČNOST GODINE“ Handball-Planet.com među 15 nominacija našli su se Domagoj Duvnjak, Andrea Lekić i Rukometni savez Srbije. Žiri sastavljen od 23 TOP igrača, trenera i novinara iz čitavog sveta, nominovao je one za koje smatra da su bili najbolji promoteri našeg sporta u 2013. godini.

Među 15 nominacija našli su se i trener Flensburga i bivši srpski selektor Ljubomir Vranješ, zatim selektor zlatni Brazilki, Morten Soubak, selektor zlatnih Španca sa SP 2013, Valero Rivera, trener mađarskog Đera, Ambroš Martin, a među najznačajnijim ličnostima u našem sportu u protekloj godini su i Brazilka Daniela Piedade (vratila se rukometu posle moždanog udara), Filip Jiha, Viktor Tomas, predsednik EHF-a, Žan Brijo, sudija koji se izborio sa rakom, Mads Hansen.

Od organizacija i događaja, tu su RSS zbog organizacije i trećeg uspešnog velikog takmičenja u nizu, kao i EHF F4 u Kelnu.

Među članovima žirija našli su se i Kiril Lazarov, Andrej Golić, Dragan Škrbić, Dragan Adžić, Petar Metličić, Jovanka Radičević, Žarko Šešum, kao i Laslo Nađ, Andrej Šćepkin, Konstantin Igropulo, Dagur Sigurdson, Patrekur Johaneson, Izabel Gulden, Hose Ombrados, Marcin Lijevski, Kasper Hvit, Fabiana Diniz…

Rukometna ličnost 2012. godine bio je selektor Crnogorki i trener podgoričke Budućnosti, Dragan Adžić.

Možda vam se dopadne

1 komentar

RUKOMETNA LIČNOST 2013: Duvnjak ujedinio titule! :: Balkan Handball 13/02/2014 - 17:39

[…] Godina iz snova bila je ova 2013. za Domagoja Duvnjaka, a još mnogo ih je pred njim. Hrvatski reprezentativac koji je u prethodna dva meseca nagrađen sa titulama za najboljeg igrača od strane Handball-Planet.com i IHF-a, dobio je još jedno veliko priznanje, možda i najveće, s obzirom na imena koja su se našla u žiriju za izbor RUKOMETNE LIČNOSTI GODINE! […]

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball