Balkan-Handball.com

Duvnjak pred Vardar: Hoćemo prvo mesto u grupi, najveći san mi je da slavimo u Kelnu!

Kil dočekuje Vardar od 19 ćasova u meču koji će otvoriti vrata EHF Lige šampiona u 2020. godini. „Zebre“ su u igri za prvo mesto u grupi, sa 16 bodova nalaze se na čelu ispred Vesprema (14) i Kielcea (12).

Pobeda nad aktuelnim osvajačima EHF Lige šampiona je „must“ ako se želi prvo mesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale, a to upravo izbija iz reči MVP EURO 2020 Domagoja Duvnjaka za zvanični sajt EHF:

  • U dobroj smo situaciji, ali još uvek je sve otvoreno. Vardar je još uvek kvalitetan tim. Šansa da budemo prvi u grupi i preskočimo dva vikenda TOP 16 bio bi odličan način da se odmorimo u napornom delu sezone. Ako osvojimo grupu postali bismo prvi tim kome je to pošlo za rukom. Moj najveći san je da osvojim Ligu šampiona sa Kilom. Od trofeja sa Hamburgom prošlo je sedam godina, želim da se vratim na pobednički podijum. Sve će biti, samo neće biti lako uraditi to. Moraš da dođeš prvo do Kelna, a onda i da imaš dva perfektna dana tamo. Imamo dobar tim, sve je moguće – rekao je Duvnjak za EHF.

JIHA BEZ MILOSTI: Duvnjak sa aerodroma na utakmicu

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *