Balkan-Handball.com

Dva tabora nakon Partizan-GOG: "Možda smo mogli i više – Katastrofa"

 

 

 

PRESS konferencija nakon meča između Partizana i GOG-a (28:24):

Gudmundur Gudmundson
, trener GOG-a:
– Čestitam Partizanu. Nismo igrali dobro. Razočarani smo porazom od četiri razlike. Biće teško u revanšu, čeka nas interesantna utakmica.

Fredrik Peterson
:
– Katastrofalno veče za nas. Igrali smo jako loše. Srećni smo što smo izgubili samo sa četiri razlike i verujem da možemo mnogo bolje odigrati u revanšu.

Saša Bošković
, trener Partizana:
– Priželjkivali smo pobedu i nadali joj se. Možda smo mogli i više, ali smo u utakmicu ušli u grču, sa previše respekta. Prezadovoljan sam. Svi smo zadovoljni. Trčali smo dobro sa njima, znali smo šta igraju. Hvala Grobarima.

Stojan Radanović, pivotmen:
– Možda smo mogli i više. Odigrali smo odlično, čestitke saigračima. Nadam se da nećemo biti lak zalogaj na "Banjici".

U holu "Banjice", golman crno-belih, Vladimir Abadžić. Čemu grimasa na licu, posle tvoje dobre partije (15 odbrana) i lepog rezultata?

– Mislim da sam mogao lično više da pružim u drugom poluvremenu, ali hvala saigračima, što su dobro odigrali i na, što smo ostvarli pobedu.

Danci verovatno neće biti ovako pretpotentni u revanšu?

– Nonšalantno su ušli u susret. Mnogo će nas sada ozbiljnije shvatiti i moramo da očekujemo njihovu bolju igru u revanšu.  Bilo bi veliko iznenađenje da prođemo u naredno kolo. Posle ovakve partije imamo šanse, ali opet, mislim da su minimalne.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *