Balkan-Handball.com

EHF Kup (2.kolo): Meškov pobedio u Našicama – Debakl Lovćena, pobede Kopera i Vardara

U drugom kolu novoformiranog EHF Kupa, timovi sa naših prostora, zabeležili su različite rezultate, od sjaja do očaja. Najbolje je prošao skopski Vardar pobedom na češkim Lovosicama 36:19, što mu garantuje plasman u treće kolo i pre revanša za sedam dana u gostima. Cimos Koper je slavio na gostovanju holandskom Volendamu 32:31. Kumanovo je pobedilo ruski Sungul 27:26 pred 2300 navijača u prepunoj dvorani.

Nexe iz Našica je poraženo od Meškova iz Bresta 30:31, a priliku za popravni, hrvatski vicešampion imaće na vrućem terenu u Belorusiji za sedam dana.

RK NEXE: P.Lelić (7 obrana), Kozina 2, Mataija 2, Eter 4, F. Lelić 7, Mrđenović 1,   Varvodić 1, Markotić 2, Slišković 1, Vujić 5, Vozab, Šunjić (5 obrana), Obranović 1, Ivić 4.
Trener: Kasim Kamenica

HC MESHKOV: Božić (4 obrane), Kaliansniou 2, Nerijus, Knudsen 7, Ščepanović 5, Patotski, Prakapenia, Charapenka (15 obrana), Shumak 4, Vukić 2, Baranau 2, Grosas 1, Karačić 4, Tatarin 4, Ushal, Valyntsau.
Trener: Miglius Astrauskas

Konačno, Lovćen je već eliminisan nakon dvomeča u Danskoj protiv KIF Koldinga. Ekipa koja je nasledila većinu igrača iz AG Kopenhagena, bila je prejaka za Cetinjane. U prvom meču je bilo 34:17, da bi drugi susret bio samo formalnost – 32:31.

One Comment

  1. Pingback: SEHA: Nexe lako na kraj sa Belorusima :: Balkan Handball

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *