EHF KUP: Tri karte za Berlin - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa EHF KUP: Tri karte za Berlin

EHF KUP: Tri karte za Berlin

zika.bogdanovic
1 komentar

Pre izvlačenja parova  Lige šampiona određeni su i četvrtfinalni parovi EHF Kupa. Ekipa Fukse Berlina je kao domaćin završnog turnira 17. i 18. maja, automatski stekla pravo da se tamo nađe, a u preostala tri duela tražiće se isto toliko timova koji će se pridružiti „Lisicama“.

Švedski Lugi HF Nemanje Miloševića sastaće se sa rumunskom Konstancom, čije boje od igrača sa ovih prostora brane Dalibor Čutura, Branislav Angelovski, Aleksandar Adžić i Predrag Vujadinović. Prvi meč igra se u Rumuniji.

Alen Blažević, Nikola Prce, Vladimir Vranješ, Marinko Kekezović i Marko Lasica pokušaće sa Pik Segedom da stignu do polufinala preko portugalskog Sportinga, koji je domaćin u prvom meču.

Poslednji četvrtfinalni par čine dva francuska kluba, Monpelje i Nant. Gol prošlogodišnjeg finaliste ovog takmičenja brani Gorazd Škof, a tu je i mladi hrvatski bek Stefan Vujić. S druge strane, slovenačku koloniju u Monpeljeu čine Jure Dolenec, Matej Gaber, Dragan Gajić i Vid Kavtičnik. Nant će prvi meč igrati na svom terenu.

Prvi mečevi igraju se 19-og i 20-og aprila, revanši su sedam dana kasnije.

MARKO MARJANOVIĆ

Možda vam se dopadne

1 komentar

handballfan 01/04/2014 - 23:39

ako se ne varam i Nikola Prce BH reprezentativac je igrac Szegeda. I ovo je velika glupost EHF-a da Fuchse ne igra cetvrtfinale i da mora biti direktno u F4!

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball