EHF LIGA EVROPE: Elverum odneo bodove Lovćenu - Briljirali Cupara i Milosavljev - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa EHF LIGA EVROPE: Elverum odneo bodove Lovćenu – Briljirali Cupara i Milosavljev

EHF LIGA EVROPE: Elverum odneo bodove Lovćenu – Briljirali Cupara i Milosavljev

zika.bogdanovic
0 komentar

Cetinjski Lovćen i dalje je bez bodova u EHF Ligi Evrope. Povratak na evropsku scenu platiće tim Pera Miloševića ranom eliminacijom, ali sa solidnim utiskom koji je ostavljao na domaćem terenu. Imali su Cetinjani poslednji napad da dođu do boda, ali ga nisu realizovali…

LOVĆEN – ELVERUM 26:27 (12:15)

Lovćen: Lutovac (jedna odbrana), F. Borozan (dvije odbrane), Stanojević, A. Perišić, Krivokapić 10 (3), Pajović, Bakić, Lakićević, Radović 2, Šćekić, Vujović 3, Petričević 2, I. Perišić 1, Madžovski, Eraković, V. Borozan 8.

Elverum: Volkof, Nergord (13 odbrana i sedmerac), Blomgren, Hibert, Segord, Torsen 4, Anderson 1, Avad 2, Grendal 7 (3), Seradilja, Stark, Langos 4, Solest, Sendeno 5, Lukač 2, Heldal 2.

Dinamo iz Bukurešta još jednom je bio ubedljiv protiv Izviđača, ovog puta u Ljubuškom 40:24. Rumunske šampione predvodili su Cupara sa 15 odbrana, Kukić sa sedam, Kuduz sa pet i Cenić sa četiri gola. Kod domaćina, Pavlović je bio najefikasniji sa osam pogodaka.

Fukse Berlin slavio je na gostovanju Šamberiju 36:31 u meču u kome je glavnu reč vodio golman gostiju Dejan Milosavljev sa 17 odbrana.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball