Balkan-Handball.com

EKSKLUZIVA! Balkan-Handball.com ispred piramida u Gizi čeka grupe za SP 2021

U subotu od 19 časova rukometni svet saznaće sastave grupa za naredno Svetsko prvenstvo za muškarce koje bi od 13. do 31. januara trebalo da se održi u Egiptu! Događaj u čiju organizaciju ne sumnja Međunarodna rukometna Federacija (IHF) imaće svoju uvertiru u vidu žreba koji će se održati na jednom od najspektakularnijih mesta koje naša civilizacija može da zamisli – platou ispred piramida u drevnoj Gizi, koje su proglašene za najstarije i jedino sačuvano svetsko čudo!

Mere izolacije i preporuke sprečile su mnoge delegacije da prisustvuju subotnjem spektaklu (od 19 časova), ali Balkan-Handball.com je našao načina da se i ovoga puta nađe na najprestižnijem događaju u svetu rukometa u ovoj kalendarskoj godini. 

Urednik Žika Bogdanović izveštavaće iz Egipta narednih dana, a pre puta zvanično je primljen i od strane ambasadora Egipta u Srbiji, gospodina Amra Aljovaila.

Prema informacijama od organizatora, Balkan-Handball.com će biti praktično jedini evropski medij koji će pratiti dešavanja sa lica mesta iz Kaira.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *