Balkan-Handball.com

EURO 2012: U Srbiji održan „Head of Delegation“

U Beogradu je održan sastanak šefova delegacija učesnica EHF EURO 2012 za žene, koje je na programu od četvrtog do 16. decembra. Tradicionalni „Head of Delegation“, samit je učesnica svih takmičenja pod pokroviteljstvom Evropske rukometne Federacije, sa namerom da se reprezentacije i njihova stručna pratnja upoznaju sa sportskim i drugim objektima, u kojima će nastupati i boraviti.

Dvodnevni sastanak, tokom kojeg su prvog dana gosti srpske prestonice u saradnji sa ljudima iz EHF-a i Rukometnog saveza Srbije, mogli da se upoznaju sa tehničkim i drugim detaljima samog prvenstva, ali i obiđu „Kombank Arenu“, u kojoj će se igrati mečevi od početka do kraja turnira, zaključno sa finalnim vikendom, otvorio je predsednik Takmičarske komisije EHF-a, Leopold Kalin.

Sastanku je prisustvovao  i Predrag Peruničić, državni sekretar za sport koji je poželeo dobrodošlicu svim učesnicama prvenstva i istakao, da je svima drago što će Srbija naša zemlja ponovo biti domaćin jednog velikog prvenstva u rukometu.

Isred Rukometnog saveza Srbije, prisutnima se obratio generalni sekretar Božidar Đurković, koji je rekao da će savez učiniti sve da se sve reprezentacije osećaju kao kod kuće i da će biti učinjeno sve da ovaj šampionat bude najbolje organizovan kada su u pitanju velika rukometna takmičenja.

Drugog dana, predstavnici delegacija, obišli su gradove i dvorane u kojima će nastupati u Nišu, Novom Sadu i Vršcu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *