F4 u Kelnu za 10 dana: 100.000 dolara za gol, golf sa Krečmarom, "Final Countdown" - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa F4 u Kelnu za 10 dana: 100.000 dolara za gol, golf sa Krečmarom, "Final Countdown"

F4 u Kelnu za 10 dana: 100.000 dolara za gol, golf sa Krečmarom, "Final Countdown"

0 komentar

Najveći spektakl u našem sportu, Final Four EHF Lige šampiona u impresivnoj „Lankses Areni“ u Kelnu, 26. i 27. maja, sve je bliže. Tako se i organizatori pripremaju, a svakoga dana rukometne zaljubljenike, koji će biti među 20.000 srećnika u Nemačkoj, kao i oni, koji će biti pored TV ekrana, iznenađuju nečim novim. Tako je EHF objavio da će šest navijača u hali u oba takmičarska dana imati priliku da samo jednim šutem osvoje, ni manje, ni više 100.000 dolara, koje daruje kladioničarska kompanija „Bet-at-home“.

AUKCIJA ZA GOLF SA KREČMAROM, ŠVARCEROM I VENTOM

Pored toga, navijači će imati priliku da igraju golf sa poznatim facama, Stefanom Krečmarom, Kristijanom Švarcerom i Bogdanom Ventom. Do golfa sa njima, kao i kasnijeg druženja na VIP žurci, dolazi se putem aukcije, sa koje će sav novac otići za podršku nemačkom društvu za borbu protiv raka.

„EUROPE“ svira

Još jedan dokaz da je završnica ovogodišnje VELUX EHF Lige šampiona istinski spektakl je i nastup čuvenog hard rok benda Europe. Nakon finalnog meča, dugokosi Švedjani, na dogadjaju pod nazivom Players’ night (Noc igrača), odsviraće svoje najvece hitove i na taj način staviti tačku na F4 najkvalitetnijeg klupskog takmičenja.

Podsećamo da ce u Kelnu nastupiti 6 igrača sa naših prostora, a da će finale suditi par iz Srbije.

Kao i prethodne godine, Balkan-Handball ce vas izveštavati direktno iz Lanxess arene.
 
Žika Bogdanović & Đorđe Pevčević

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball