Balkan-Handball.com

FOTO: Tim za čuda u gradu čuda! Vardar je šampion Evrope!

Bajka je bila bajka do kraja – Vardar je drugi put šampion Evrope! Slavilo se, slavi se i slaviće se. U gradu čuda, Kelnu, i u gradu kreatora čuda, Skoplju! I svuda u svetu gde se voli Makedonija, Balkan, viteštvo i sport. Pogledajte kako je dešavanja tokom i nakon velikog finala videlo oko aparata fenomenalnog fotografa Joža Čabraje.

Ivan Čupić je postao prvi igrač sa titule šampiona u Kelnu.

Letonski džin Krištopans odigrao je polusezonu za nezaborav, a fajnal-for za anale. Bez njega, ova titula ne bi bila moguća.

Fantastični Igor Karačić oprostio se od Vardara na najlepši mogući način. „Princ sa Neretve“ slavi drugu titulu prvaka Evrope, a ove godine je zavredio i nagradu najkorisnijeg igrača fajnal-fora. MVP će od sledeće sezone igrati za Vive Kielce.

Sjajni brazilski pivotmen Fereira Moraeš je ponovo potvrdio da je stvoren za velike utakmice – učinak u finalu 6/6, najbolji kada je najteže u Vardarovom dresu!

Majstor rukometa  koji je rastao i srastao sa ovim klubom – Timur Dibirov!

Prva asocijacija na reč kapiten? Stole Stoilov!

Dvojac koji za sobom ima neopisivu sezonu…

Sa Vardarom se 2017. popeo na krov Evrope. Ove godine, sa Vive Kielceom je zauzeo četvrto mesto, ali je za utehu postao najbolji strelac Lige šampiona – Aleks Dujšebaev!

Čudo zvano Vardar je ponovo šampion Evrope! 

 Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

 

2 Comments

 1. Jagodinac

  04/06/2019 at 06:34

  Makedonski klub? Od 19 igraca samo cetiri su Makedonci?! Igraci kupljeni milionima stecenim postenim i samopregornim radom?

  • mikic

   06/06/2019 at 03:50

   Jagodinac , idi begaj… koliko srba igra u Vesprem ?
   ili Crnaca u Barceloni? namesto da ste sretni sto baklanski klub gazi velika imena kao Barca ili PSG .. vi se zanimavate sa ogovaranjem
   uzivaj u rukometu bre

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *