Balkan-Handball.com

Gazda Kielcea Bertus Servas o Zormanu i Vardaru: Neću ga blokirati!

Uroš Zorman na klupi skopskog Vardara kao zamena za Roberta Garsiju Paronda? Kako prenose poljski mediji, gazda poljskog PGE Vive Kielcea, Bertus Servas, razgovarao je na tu temu sa slovenačkim trenerom, nekada sjajnim srednjim bekom, koji prema njegovim rečima neće praviti problem momku koji je puno učinio za klub, između ostalog, bio protagonista osvajanja EHF Lige šampiona u Kelnu 2016. godine.

  • Rekao sam Urošu da ako želi da ide, uprkos tome što ima ugovor do 2022. godine, neću ga blokirati. Volimo se, respektujem ga, puno je uradio za klub. Sve ostalo bilo bi sebično sa moje strane. Nadam se da će Uroš ostati sa nama. Računam puno na njega – rekao je Servas i dodao:
  • Rano je da pričamo o zameni za njega. Nisam imao ni vremena da razmišljam o tome. Imam ideju, ali samo za sezonu 2020/2021 – zaključio je Servas za kielce.wyborcza.pl. 

Zorman od pre par meseci sedi na klupi selekcije Slovenije koju predvodi Veselin Vujović. Legenda slovenačkog rukometa viđena je i kao naslednik Vujovića na klupi nacionalnog tima u nekoj bliskoj budućnosti.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *