Goluža: "Ostajemo na zemlji" - Vuković: "Razočaravajuće" - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Goluža: "Ostajemo na zemlji" – Vuković: "Razočaravajuće"

Goluža: "Ostajemo na zemlji" – Vuković: "Razočaravajuće"

1 komentar

Hrvatska se revanširala Srbiji za poraz u polufinalu EHF EURO 2012 u „Beogradskoj Areni“, a razloga za zadovoljstvo, ima selektor Slavko Goluža, budući da njegov tim izgleda impresivno na startu OI turnira:

– Ovo je bila naša druga pobeda, a imali smo veliki motiv posle pobede nad Korejom. Trebalo bi da ostanemo skromni i da držimo noge na zemlji. Očekivali smo da pobedimo, ali nikada ne znate kako ćete odigrati. Niko nam ne može oduzeti ovaj dan. Imaćemo malu proslavu. Mađarska će biti težak protivnik, a ništa neće biti odlućeno do 58. minutarekao je Goluža na PRESS-u.

– Znali smo da Srbija menja igrača ili dva u odbrani, i to smo napadali. Uvek je posebno igrati sa Srbijom. Imamo tešku grupu, odigrali smo dobro danas, ali još uvek moramo da znamo da nas ćeka težak meč sa Mađarskom„na zemlji“ je i Ivan Čupić.

VUKOVIĆ: „Razočaravujuće“

Imao je što šta srpski selektor Veselin Vuković da kaže svojim igračima na  poslednjem tajm-autu. Od „za pet minuta ste se vratili dve godine unazad“, do nekih pogrdnih izraza. Na kraju, zaključio je::

– Imali smo retko loše izdanje i očekivali smo da ćemo se podići u drugom poluvremenu, što se nije desilo. Veoma razočaravajuće. Mogu da kažem da nismo psihološki bili na nivou ovog meča. Glavna stvar u meču protiv Danaca će biti da se povratimo psihološki i ostavimo ovaj poraz iza nas. Moramo da se skupimo i popričamo svi zajedno, ako mislimo da ne ponavljamo iste greške. Prvo da se odmorimo, bilo je poprilično iscrpljujuće – rekao je srpski selektor.

Ni Nenad Vučković nije imao šta više da kaže:

– Ne znam šta da kažem. Ponovila se utakmica sa Španijom. Morali smo da odigramo 40% bolje, ali nismo. Moramo da imamo više koncentracije, manje grešaka i igramo bolje.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball