Grande Raul: Bolji nego protiv Barse – Jakobsen: Vardar najbolji u ovom trenutku – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Grande Raul: Bolji nego protiv Barse – Jakobsen: Vardar najbolji u ovom trenutku

Raul Gonzales proslavio je i petu pobedu nad Nikolajom Jakobsenom u svojoj karijeri na klupi Vardara. Španski trener, imaće najmanje još jednu priliku da nadmudri Danca iz Rajn Nekar Levena, i to u Manhajmu 26. novembra. 

  • Zadovoljan sam pobedom nad šampionom Bundeslige. TO je najbolja liga i zato je pobeda veoma značajna za nas. RNL uvek igra odlično 7 na 6, možda i najbolje na svetu. Imali smo dobro otvaranje i uspeli da nađemo način da im se suprostavimo. Odigrali smo odlično u napadu i protiv Barselone, ali danas smo bili još bolji i uspeli da prikažemo daleko bolju igru. Kada igraš protiv tima koga krasi kvalitetna odbrana i dobra konrta, moraš da budeš na visokom nivou, a mi smo danas u tome uspeli. Srećan sam što smo na prvom mestu i što sa lepom prednošću idemo na revanš u Nemačku sledeće nedelje – rekao je u odjavi meča Raul Gonzales.

RUTINA I BEZ CINDRIĆA: Vardar prejak za nemačke šampione

Njegov kolega, Nikolaj Jakobsen, mogao je samo da čestita i najavi revanš u SAP Areni:

  • Vardar je igrao odlično u napadu i bio bolji u situacijama jedan na jedan. Nismo počeli kako smo želeli, u igri 7 na 6 nismo odigrali kao što znamo. Nisam zadovoljan ni našom odbranom. Pokušavali smo to da promenimo. Vardar je imao i sedam golova prednosti u prvom poluvremenu. Ne mogu da budem zadovoljan svojim timom, ali smo izgubili od možda i najboljeg tima u Evropi u ovom trenutku – jasan je bio Jakobsen. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *