Ivica Obrvan nije više selektor BiH! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Ivica Obrvan nije više selektor BiH!

Nakon svega godinu dana na funkciji, Ivica Obrvan napustio nije više selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Hrvatski stručnjak napustio je klupu „Zmajeva“ zbog neizmirenih obaveza Saveza prema njemu.

Obrvan je prošle godine potpisao četvorogodišnji ugovor, međutim, stavio je tačku na selektorovanje pred duele baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Saopštenje Ivice Obrvana:

-Poštovani, želim Vas ovim putem informisati da sam odlučio da nastavak saradnje sa RSBiH više nije moguć, kako zbog činjenice da ne ispunjavate svoje obaveze, ali i posebno nakon medijskih istupa proteklih dana od predsednika RSBiH Umičevića. O tome će službeno rukovodstvo saveza kontaktirati moj advokat. Želeo bih zahvaliti navijačima na podršci, igračima na sjajnoj saradnji koju smo imali u proteklih godinu dana. Siguran sam da će nastaviti tamo gde smo zajedno stali i nakon što smo izborili EP u Mađarskoj i Slovačkoj, uspešno završiti baraže za naredno Svetsko prvenstvo. Takođe zahvaljujem celom stručnom timu koji je radio zajedno sa mnom i davao celog sebe za dobro reprezentacije –  stoji u Obrvanovom pismu.

Nacionalni tim će u narednom periodu predvoditi dosadašnji pomoćnik, mladi stručnjak Toni Čolina.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *