IZ ARHIVE: Kada su Karabatić, Metličić i Gajić igrali u dresu Partizana... - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa IZ ARHIVE: Kada su Karabatić, Metličić i Gajić igrali u dresu Partizana…

IZ ARHIVE: Kada su Karabatić, Metličić i Gajić igrali u dresu Partizana…

zika.bogdanovic
0 komentar

Svašta smo doživeli, gledali i čuli za 13 godina rada na Balkan-Handball.com, a jedna od najčudnijih stvari koja se desila, bila je vezana za utakmicu beogradskog Partizana i francuskog Monpeljea u EHF Ligi šampiona 2012/2013. Tadašnji šampion Srbije igrao je u niškom „Čairu“, s obzirom da ni tada nije bilo sluha za rukomet u srpskoj prestonici, a gostovao mu je moćni sastav predvođen Nikolom Karabatićem, Perom Metličićem i Draganom Gajićem.

Gostima je izgubljen prtljag, ostali su bez kompletne opreme, koju su tog dana kupovali po sportskim radnjama u centru Niša, a jedini način da se odigra utakmica, bilo je da pozajme opremu Partizana.

Tada je i nastao ovaj čuveni snimak sa zagrevanja u hali „Čair“, koji je i posle osam godina drugi po gledanosti kada je u pitanju istorijat našeg Youtube kanala.

Pred 3.500 gledalaca Monpelje je dobio u neizvesnoj završnici 32:29 (17:17). Dragan Gajić je briljirao u pobedničkom sastavu sa 12 golova, a tada junoše Partizana, Nemanja Ilić i Bogdan Radivojević utrli su put kasnijim internacionalnim karijerama sa po sedam golova.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball