Još četiri pozitivna u reprezentaciji Srbije! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Još četiri pozitivna u reprezentaciji Srbije!

Na redovnom testiranju rukometne reprezentacije Srbije koja se nalazi na završnim pripremama za Evropsko prvenstvo (13-30. januar 2022, Slovačka i Mađarska) na antigenskim testovima otkrivena su nova četiri pozitivna slučaja na virus kovid-19.

Pozitivne nalaze su dobili Stevan Sretenović, Ilija Abutović, Dragan Pešmalbek i Nemanja Zelenović, nakon čega su urađeni PCR testovi čiji se rezultati očekuju, pa će zdravstvena situacija u slučaju četiri člana nacionalnog tima biti izvesnija. Svi članovi nacionalne selekcije su u dobrom opštem stanju sa blagim simptomima virusa.

Zdravstvena komisija Rukometnog saveza Srbije, na čelu sa dr. Dejanom Stanojevićem aktivno je uključena u organizaciju načina rada i trenažnih aktivnosti rukometne reprezentacije Srbije shodno novim okolnostima. Trenažni proces naše selekcije je obustavljen u toku današnjeg dana do kompletnih kontrola kojima će biti podvrgnuti igrači i članovi stručnog štaba. U narednim danima u konsultacijama sa Evropskom rukometnom federacijom, Ministarstvom zdravlja i Institutom za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ biće oformljen plan nastavka i realizacije priprema naše rukometne reprezentacije.

One Comment

  1. Igor

    05/01/2022 at 20:18

    Neka prekinu da ih testiraju vise treba da ne igraju turnir zato sto imaju kijavicu sta moze njima korona sve momci od 2 metra i sto kila ne racunajuci srednje bekove i krila nema testa nema ni korone.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *