JOŠ JEDAN SREBRNI ORAO NA KLUPI: Alem Toskić preuzeo trenersku palicu u Čurgu - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa JOŠ JEDAN SREBRNI ORAO NA KLUPI: Alem Toskić preuzeo trenersku palicu u Čurgu

JOŠ JEDAN SREBRNI ORAO NA KLUPI: Alem Toskić preuzeo trenersku palicu u Čurgu

zika.bogdanovic
0 komentar

Mađarski Čurgo, ambiciozna rukometna sredina, koja se već godinama nalazi u vrhu tamošnjeg rukometa, u ulozi igrača-trenera na poslednjem meču protiv VAC-a 29:23 imala je Alema Toskića.

Borbeni pivotmen, koji za mađarski tim nastupa od 2018. godine dolaskom iz velenjskog Gorenja, prihvatio je poziv kluba da u narednom periodu vodi ekipu, iako mu ugovor kao igraču traje do leta 2020.

Petoplasirana ekipa mađarskog prvenstva prošle sezone, odlučila se na promenu na klupi posle poraza u Đinđošu 30:24, koji je bio koban po trenera Jozefa Bencea.

Alem Toskić ostaje u mađarskom Čurgu

Sudeći po trijumfu nad Vacom, ekipa je dobro odreagovala na promene:

  • Na početku je to uloga igrača-trenera. Srećan sam što sam dobio šansu i što mi ljudi u klubu toliko veruju. Verujem u sebe, ekipa veruje u ono što radimo. Rezultat će doći. Ne može ništa preko noći – kaže Toska za Balkan-Handball.com.
Csurgó: Pallag, Zaponsek, Hanus 2, Vasvár, Potocnik 2, Oslak 1, Leimeter 2, Cehte 6, Gebhardt 1, Hadziomerovich 3, Kovacsevich 5, Astrashapkin 3, Nagy, Toskic, Vasics 2, Szeitl 2. 
 
Vac: Kovács, Majer, Antal 4, Pál, Tyiskov, Holpert 2 (1), Bognár 2, Fórizs, Nagy 4, Kállai 6, Németh, Davidovic 3, Rédai, Miklán, Rozner 2 (1), Gáspár

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball