Karabatić: “Borili smo se do kraja – Partizan je mnogo napredovao” - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Karabatić: “Borili smo se do kraja – Partizan je mnogo napredovao”

Karabatić: “Borili smo se do kraja – Partizan je mnogo napredovao”

aleks
0 komentar

Nakon utakmice između Partizana i Monpeljea, raspoloženi za ragovor bili su igrači francuske ekipe Nikola Karabatić i Dragan Gajić, kao i rukometaš Partizana Marko Pavlović.

Zvezda večeri i strelac četiri pogodaka, Nikola Karabatić, prokomentarisao je ključan momenat utakmice i pohvalio ekipu Partizana:
– Bila je teška utakmica, Partizan je mnogo napredovao kada gledamo kako su igrali prošle sezone. Imaju dobru ekipu, dobro igraju. Mitrović super igra, Maksić isto, solidno igraju u odbrani tako da je bilo teško. Nismo dobili dresove, prtljag nam je ostao u Parizu, teško je bilo igrati tako. Borili smo se do kraja i bila je važna pobeda danas. Ja mislim da smo bolje igrali zadnja 10 minuta naročito u odbrani, napravili 4 kontre i tako dobili utakmicu – i nakon toga istakao:

– Ambijent je bio super. Uvek je posebno vratiti se ovde, jer ja sam rođen ovde i ovde je moja familija – zaključio je Karabatić.

Sjajno veče u Nišu imao je Dragan Gajić, strelac 12 pogodaka i ključni  igrač Monpeljea:

– Znali smo da će biti teška utakmica, posebno jer je u “Čairu” uvek vruća atmosfera, a Partizan je pokazao da je dobra ekipa. Nama je ova pobeda bila veoma potrebna i nadam se da ćemo odavde još više napredovati – rekao je najefikasniji igrač utakmice i nastavio:

– Želim da se zahvalim domaćinima što su nam ustupili opremu i ove fine dresove, jer naša oprema nije stigla – istakao je Gajić.

Bek Partizana, Marko Pavlović, istakao je težinu poraza i presudan momenat utakmice:
– Ne znam šta se desilo verovatno su nam psihički teško pale, te dve promašene kontre na 29:27, gde smo se možda već videli kao pobednici i blizu tog plasmana koji je bio praktično nemoguć pre početka sezone, a sada nam je bio tako blizu. Verovatno je ušao neki strah u nas ili šta već i nismo uspeli da damo gol do kraja. Jako je teško da se izdigneš posle svega, zato što smo imali dve lopte za odlazak na + 3, jednu promašiš, pa opet, a u ovakvim utakmicama nemaš priliku za popravni – zaključio je Pavlović.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball