KARABATIĆ: Zaličilo na Flensburg – ČUPIĆ: Šarić sve odbranio – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

KARABATIĆ: Zaličilo na Flensburg – ČUPIĆ: Šarić sve odbranio

Uz neustrašivog Nikolu Karabatića, junak pobede Barselone nad Kielceom bio je Danijel Šarić. Reprezentativac Katara je među stative tek sredinom drugog dela, ali je za kratko vreme uspeo da zabeleži čak devet odbrana i tako trasira put svom timu ka velikom finalu.

– Odbrana je uradila svoj posao. Funkcionisala nam je kontra i polukontra. Kelce je ozbiljna ekipa, puna iskusnih igrača. Važno je da smo uspeli da ih slomimo na kraju i izborimo finale – istakao je nakon mečaniskusni čuvar mreže.

Najbolji strelalc na meču bio je Nikola Karabatić sa osam golova.

– Vrlo teško polufinale. Vodili smo četiri, pet razlike, a onda su se oni vratili i to je počelo da liči na prošlu godinu i na Flensburg ali smo uspeli da zadrzimo igru. Kada smo nastavili da igramo i nismo spustili ruke, to je bio presudan momenat i to nas je dovelo do pobede – rekao je nakon meča najbolji rukometaš planete.

Na drugoj strani, Ivan Čupić je u porazu svog tima učestvovao sa tri gola. Hrvatsko desno krilo označio je Šarića kao odlučujući faktor.

Ista priča kao pre dve godine. Loše počinjemo poluvremena, a onda stžemo, stižemo, stižemo. Kada stignemo, ne uspemo da povedemo i prelomimo meč. Posle ostane malo vremena, a danas je u poslednjih deset minuta Šarić odbranio sve što se odbraniti može.

One Comment

  1. Pingback: LIVE BLOG IZ KELNA | Balkan Handball

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *