Kil "opalio" fudbalicu u "Vesprem Areni" (VIDEO) - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Kil „opalio“ fudbalicu u „Vesprem Areni“ (VIDEO)

Kil „opalio“ fudbalicu u „Vesprem Areni“ (VIDEO)

zika.bogdanovic
0 komentar

Jedan od najrukometnijih gradova u Evropi, mađarski Vesprem, zahvatila je posebna euforija nakon jedne od najvećih pobeda u istoriji kluba, izvojevane proteklog vikenda u Madridu nad finalistom EHF Lige šampiona, Atletikom 27:26. Za nedelju iz snova, momci Karlosa Ortege imaju priliku da pobede i drugog finalistu EHF LŠ, aktuelnog šampiona, nemački Kil, koji će izaći na megdan Mađarima u četvrtak od 19 časova na teren „Vesprem Arene“.

Hala koja prima 5200 gledalaca, premala je da primi sve one koji bi želeli da vide ovaj okršaj. Odavno se traži karta više, pre mesec dana su sve uglavnom planule, a spoznaja da je u Vespremu napravljena ekipa da dođe do F4 turnira u Kelnu sledećeg juna, jagmu za kartama čini još većom.

Posle poraza Atletika u Geteborgu, jasno je da će se za broj 1 u grupi boriti Vesprem i Kil. „Zebre“ su doputovale u prestonicu mađarskog rukometa negde oko pet sati iza podneva u sredu, a već dva časa kasnije, momci Alfreda Gislasona, odradili su trening.

Kao i pred svaki meč Kila, zagrevalo se uz fudbal, a atmosfera i energija, prava kilska, odlična. Da li zbog fudbala ili dobre forme u poslednje vreme, sve je pucalo od osmeha i prozivanja između igrača. Da li će Ilić, Jiha i ekipa biti tako raspoloženi i u četvrtak nešto iza pola devet, ostaje nam da vidimo.

Balkan-Handball.com će vas sa lica mesta izveštavati o jednom od najzanimljivih mečeva preliminarne faze EHF Lige šampiona ove sezone…

IZ VESPREMA
ŽIKA BOGDANOVIĆ

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball