Balkan-Handball.com

Kopenhagen stiže sa "6 od 6" i +45 (17h, ARENA SPORT): "Crno-beli nemaju šta da izgube"

 Rukometna Srbija će posle tri godine moći da gleda najbolje evropsko takmičenje na svetu – EHF Ligu šampiona. Doduše, zbog zauzetosti "Pionira", u rukometnim mrtvom (možda nije prava reč, jer da bi nešto postalo mrtvo, trebalo je nekada da živi) Vršcu i bez prenosa na RTS-u, već na TV ARENI SPORT, koju ne gleda čitava Srbija, ali kako god bilo, važno je da Partizan ostavi dobar utisak i napravi lep uvod pred EHF EURO 2012, koji se u januaru održava u našoj zemlji.

Koliko ima razloga za optimizam, teško je reći, jer smo Partizan u pravom izdanju videli jedino na kvalifikacijama u Prešovu, bez pretenzije da ozbiljnu analizu pravimo na osnovu meča sa Obilićem u domaćem prvenstvu. Sa druge strane, AG stiže posle šest uvodnih pobeda u domaćem šampionatu sa gol razlikom +45. Samo jednom, Stefanson i drugovi su slavili sa manje od pet golova razlike i to u derbiju protiv KIF Koldinga u gostima – 25:28. Dakle, nalaze se u odličnoj formi, željni da svoju prvu utakmicu u istoriji u Ligi šampiona, reše u svoju korist.

Koliko je, sada već čuveni "Kasi" Jesper Nilsen, bogataš, koji je rešio da se igra big bossa u rukometu, kupujući RNL i AG, blizu ostvarenja svog sna da AG postane TOP evropski tim, a u Danskoj budu pune hale, ostaje da podvućemo crtu na kraju sezone, ali se može reći da je blizu…

PARTIZAN – AG (SUBOTA 17h, TV ARENA SPORT)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *