Balkan-Handball.com

Krištopans verovatno propušta meč sa Belorusijom iz najlepšeg razloga

Dainis Krištopans će najverovatnije propustiti prvi kvalifikacioni meč Letonije protiv Belorusije, i to iz najlepšeg mogućeg razloga. Dugajlija koji je ostavio neizbrisiv trag u Vardaru, sa kojim je postao prvak Evrope, trenutno se nalazi u Slovačkoj, tačnije u Košicama, gde je njegova devojka Dominika u nedelju rodila sina.

-Stigao sam u Košice u nedelju ujutru, ali još uvek nisam video svog sina. Znam samo da je dečak rođen sa 54 centimetara i 4.2 kilograma. Zaista želim da igram za reprzenetaciju i da sa Letonijom odem na Evropsko prvenstvo, ali u ovom trenutku zaista ne znam da li ću moći da dođem na meč sa Belorusima. Trenutno sam u Slovačkoj i ne znam kada ću moći da napustim zemlju, jer moram da odradim korona test i sačekam rezultate kako bih otišao u Letoniju, što deluje jako komplikovano u ovom trenutku – rekao je za letonske medije desni bek PSŽ-a.

Sa Krištopansom ili bez, Letonija i Belorusija bi svoj meč trebalo da odigraju 7. novembra. U grupi 6 nalaze se još Italija i Norveška. 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *