Kup EHF: Zvezda sa Mojkovcem, Vardar sa Izviđačem - U "Čelendžu" Radnički na Maribor - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Kup EHF: Zvezda sa Mojkovcem, Vardar sa Izviđačem – U "Čelendžu" Radnički na Maribor

Kup EHF: Zvezda sa Mojkovcem, Vardar sa Izviđačem – U "Čelendžu" Radnički na Maribor

0 komentar

 Veoma interesantan žreb po balkanske klubove, održan je danas u sedištu EHF-a u Beču. U drugom kolu Kupa EHF, Crvena zvezda će odmeriti snage sa crnogorskim šampionom, Mojkovcem, koji je posle odustajanja od Lige šampiona, odustao i od Regionalne lige. Još jedan "balkanski okršaj", po svemu sudeći, veoma vatren, čeka nas između skopskog Vardara i Izviđača iz Ljubuškog. I vicešampion Hrvatske, Nexe iz Našica, čeka u drugom kolu komšije iz bivše države – pobednika duela Sutjeske i Kastriotija.

U Kupu pobednika Kupova, novosadska Vojvodina će odmeriti snage sa Tongerenom iz Belgije. Borac se namerio na španski Aragon, klub iz koga im je došlo poslednje pojačanje, Vukašin Stojanović. Hrvatski Poreč će igrati sa austrijskim Šparkase Švacom, Lovćen sa Benfikom, a ni bitoljski Pelister, ne može biti preterano zadovoljan s obzirom da će igrati protiv beloruskog Bresta. Konačno, Celje PL će u prvom meču ugostiti estonsku Kehru i tu ne bi trebalo da bude većih problema…

U Čelendž Kupu, Bjelovar će imati težak zadatak protiv poljskog Azoti Pulavija. Derbi će svakako biti okršaj kragujevačkog Radničkog i slovenačkog Maribora. Tinex Prolet igra sa švajcarskim Vaker Tunom, Kolubara sa holandskim Kvintusom, a Goražde će put do narednog kola tražiti preko češkog Žubrija. Konačno, Gradačac će igrati sa beloruskim Mašekom.

KOMPLETAN ŽREB

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball