Balkan-Handball.com

Kup Kupova: Muke Kolubare sa Faranima!

 Moglo se pretpostaviti da će poraz od Crvene zvezde u domaćem šampionatu, poremetiti ekipu sa najboljim rejtingom u Srbiji, ali da će na premijeri u Kupu kupova,"Krtice" savladati predstavnika Farskih Ostrva, Neistin, samo sa jednim golom razlike, 37:36 (19:17), to nisu mogli da naslute ni najžešći kritičari igre tima iz Lazarevca. Najefikasniji u redovima pobednika, bio je David Rašić sa 12 golova. Ostaje da se nadamo, da će "Krtice" zaigrati mnogo kvalitetnije i da će u revanšu, koji je u Lazarevcu na programu već sutra, izboriti suvereno plasman u nastavak takmičenja u Kupu kupova.

 

Kolubara – Neistin 37:36 (19:17)

Sudije: Kenan Gokmen i Ayhan Gok (Turska) Delegat: Horatiu Cristian Belu (Rumunija)
Sedmerci: Kolubara 5-4; Neistin 1-1
Isključenja: Kolubara 14 minuta; Neistin 6 minuta
KOLUBARA: Radišić, Pribak 5, Rašić 12 (4), Nenadić 5, Radulović, Vasić, M. Mitrović 3, Vujović, N. Jovanović 4, Rakčević 4, Zubić 4, Bećirović, S. Mitrović. NEISTIN: Lacok, Rasmunssen, Olavstovu, Thomassen 6, Poulsen, O. Rasmunssen, Hanusarson 8, Edvardson 8, Dam, Mork 5, Đumić 3, Ragnarson, Hansson 6, Mohr.

I treći srpski predstavnik u Evropi, šabačka Metaloplastika, upisala je pobedu. Šapčani su bili ubedljivi u italijanskoj Sirakuzi, gde su savladali domaći Albatro 31:18.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *