Kupite karte za EHF EURO 2024 - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Kupite karte za EHF EURO 2024

Kupite karte za EHF EURO 2024

zika.bogdanovic
0 komentar

Najveći rukometni događaj na evropskom tlu biće održan u Nemačkoj u januaru 2024. godine. Od fudbalskog stadiona u Dizeldorfu gde će 10. januara biti postavljen novi svetski rekord po broju navijača do poslednjeg vikenda na čuvenom rukometnom mestu Lankes areni. u Kelnu 28. januara, 24 nacije boriće se za slavu, medalje, kvalifikaciona mesta za Olimpijske igre itd.

Hrvatska i Bosna i Hercegovina startuju u Manhajmu, Makedonija igra u Dizeldorfu i Berlinu, Srbija i Crna Gora u Minhenu, Slovenija u Berlinu. 

Utakmice glavnog kola igraće se u Kelnu (grupe A, B i C) i Hamburgu (D, E i F).

Evo grupa:

GRUPA A (Dizeldorf – Berlin): Francuska, Nemačka, Severna Makedonija, Švajcarska

GRUPA B (Manhajm): Španija, Austrija, Hrvatska, Rumunija

GRUPA C (Minhen): Island, Mađarska, Srbija, Crna Gora

GRUPA D (Berlin): Norveška, Slovenija, Poljska, Farska ostrva

GRUPA E (Manhajm): Švedska, Holandija, Bosna i Hercegovina, Gruzija

GRUPA F (Minhen): Danska, Portugal, Češka, Grčka

Najveće nemačke arene otvaraju svoja vrata za EHF EURO 2024: Berlin – Mercedes-Benz Arena (kapacitet: 14.800), Hamburg – Barclais Arena (13.300) i Keln – LANKSESS arena (19.250) već su bili mesta održavanja Svetskog prvenstva 2019. Dizeldorf – MERKUR SPIEL- ARENA je tu sa multifunkcionalnom arenom koja može da primi više od 50.000 gledalaca, kao i Manhajm sa SAP arenom (13.200). Pored toga, tu je i Olimpijska dvorana u Minhenu sa više od 12.000 mesta.

Ukupno je u ponudi oko 400.000 karata za ceo EHF EURO program uključujući 65 utakmica. Više od četvrtine je već rasprodato.

„Imamo veoma veliku potražnju za dnevnim kartama za EHF EURO 2024, a 31. maja krećemo sa prodajom karata za naše goste iz inostranstva“, kaže Mark Šober, izvršni direktor nemačkog rukometnog saveza. „Navijači svih zemalja učesnica takođe treba da imaju priliku da obezbede grupne karte.

KUPITE ULAZNICE

Ulaznice za ovaj turnir su dostupne od 20. maja 2022. godine, a pretprodaja se odvija u različitim fazama – od paketa za sve utakmice na jednom mestu do dnevnih karata. U prvoj fazi prodaje dostupne su samo grupne karte. Jedini izuzetak: prvi dan utakmice u Dizeldorfu: Ulaznice za svetski rekord u dvorani su dostupne od 25 evra. 

KUPITE KARTE NA SAJTU

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball