Kuzmanovski: Ne postoji iscrpljenost pred 7.000 duša! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Kuzmanovski: Ne postoji iscrpljenost pred 7.000 duša!

Kuzmanovski: Ne postoji iscrpljenost pred 7.000 duša!

Marko Marjanović
0 komentar

U poteru za šestim uzastopnim plasmanom na Svetsko prvenstvo, reprezentacija Makedonije krenuće silno motivisana pred rasprodatim tribinama SC „Boris Trajkovski“ (19.00). Nakon 24:24 u Zlinu, situacija je jasna – bilo kakva pobeda, ili remi uz manji broj golova, vode do ostvarenja cilja i nastavka sjajnog kontinuiteta.

Gotovi svi igrači nacioalnog tima nalaze se u zavidnoj formi, pogotovu Filip Kuzmanovski, koji beleži sve bolje partije u Bundesligi.

Snažni bek Hanovera ističe da motivacija ne može biti veća…

-Dobro smo se pripremili za prvu utakmicu, mislim da nas ničim nisu iznenadili. Imali smo malo vremena da spremimo prvu utakmicu, ali smo pokazali da se možemo nadigravati sa njima, pogotovu u odbrani, na kojoj smo insistirali, kao i na polukontri kojom smo napravili razliku. Moguće da smo i sami bili iznenađeni kada smo poveli sa plus sedam. Krivo mi je što smo se na kraju zaista nepotrebno opustili, ali šta je-tu je, da nam je neko ponudio remi pre utakmice sigurno bismo prihvatili.

-Sada nas očekuje još teža utakmica, ali pred 7.000 navijača ne postoji psihička iscrpljenost, tu motivacija može biti samo maksimalna. Ipak, jedino merilo je teren. Tu se moramo pokazati i obezbediti plasman na Svetsko prvenstvo. Sada je naša šansa – jasan je Kuzmanovski. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball