Lazarov: Pobedili pritisak, sada idemo po trofej! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Lazarov: Pobedili pritisak, sada idemo po trofej!

Lazarov: Pobedili pritisak, sada idemo po trofej!

Marko Marjanović
0 komentar

Kadetska reprezentacija Makedonije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva B divizije u Skoplju, zahvaljujući pobedi nad Poljskom koja je nautralizovala neočekivani poraz od Grčke na startu.

Selektor Kiril Lazarov imao je puno razloga za zadovoljstvo viđenim od strane svojih igrača, ali i za optimizam pred nastavak turnira.

-Danas smo odigrali mnogo bolji meč nego pre dva dana. Izborili smo se sa pritiskom koji smo sami sebi nametnuli i plasirali se u željeno polufinale, a sada idemo da osvojimo šampionat. Danas smo sproveli na teren veliki broj dogovorenih stvari, nekih 70-80%.  Bilo je i dosta nerealizovanih zicera. Ne znam zašto se to dešava, verovatno je psihološki momenat u pitanju, iako se mi zaista trudimo da momke oslobodimo pritiska. 

-Pred utakmicu sam im rekao da, iako izgubimo nije kraj, da ćemo podići glavu i nastaviti dalje. Ako želimo nešto da izgradimo, moramo biti strpljivi. Za igrače je najbolje da gradimo kroz svetska i evropska prvenstva – rekao je posle pobede selektor Kiril Lazarov. 

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball