LIGA EVROPE TOP 12: Dinamo ispustio +8 - Berlin osvojio Šafhauzen - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa LIGA EVROPE TOP 12: Dinamo ispustio +8 – Berlin osvojio Šafhauzen

LIGA EVROPE TOP 12: Dinamo ispustio +8 – Berlin osvojio Šafhauzen

zika.bogdanovic
0 komentar

Dinamo Bukurešt, Fukse Berlin i Hanover izborili su pobede u prvim mečevima doigravanja za četvrtfinale EHF Lige Evrope.

Sredinom drugog poluvremena činilo se da će u Bukureštu danski Silkeborg doživeti debakl, u 46. minutu bilo je 32:24 i kola su izašla nizbrdo za goste, ali su se ipak stabilizovali i izborili odličan rezultat 37:34 pred revanš kod kuće.  Rošta je postigao devet golova u pobedničkom sastavu razigran od strane Lazara Kukića i Luke Cindrića. Ali Zein i hrvatski reprezentativac su bili po šest puta precizni, a dobru rolu imao je i Vladimir Cupara na golu sa 13 odbrana i jednim golom.

Berlin je slavio na gostovanju Kadetenu 32:28, a briljirao je Dejan Banda Milosavljev sa 17 odbrana, dok se s druge strane Kristian Pilipović zaustavio na 11.

Kadetten Schaffhausen – Füchse Berlin 28:32 (15:16)

Füchse Berlin: Milosavljev (17 odb), Kireev, Wiede (1), Darj, Tollbring (5/1), Andersson (3), Lichtlein (2), Lindberg (6), Gidsel (9), Freihöfer, Langhoff, av Teigum, Jacobs, Marsenic (3), Drux (3)

Kadetten Schaffhausen: Pilipović (11 odb), Meyer, Prince, M. Ben Romdhane (5), Rikhardsson (5/3), Cañellas, Hrachovec, Schopper, Lier (3), Brücker, Pietrasik (1), Marković (1), Maros (4), Martinović (7), Petrić, Herburger (2)

Hanover nije završio posao protiv švedskog Savehofa 34:30, ali ima lepu zalihu pred revanš. Ilija Brozović je bio šest puta precizan, Branko Vujović pet, a Tilen Strmljan se upisao u strelce u dva navrata.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball