Magdeburg bez Portnera: Podrška Nikoli da se stvar rasvetli do kraja - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Magdeburg bez Portnera: Podrška Nikoli da se stvar rasvetli do kraja

Magdeburg bez Portnera: Podrška Nikoli da se stvar rasvetli do kraja

zika.bogdanovic
1 komentar

Nemački Magdeburg će u narednom periodu biti bez švajcarskog reprezentativca Nikole Portnera.

Kako je vicešampion Bundeslige saopštio u sredu uveče, Liga je obavestili klub da je protiv švajcarskog reprezentativca pokrenut postupak upravljanja rezultatima zbog pozitivne kontrole takmičenja.

Za sada znamo vrlo malo detalja o optužbi i statusu postupka. Nikola Portner za sada ne učestvuje na treninzima i takmičenjima našeg kluba. Podržavamo Nikolu Portnera u rasvetljavanju stvari i u kontaktu smo sa HBL“, navodi se u saopštenju aktuelnog osvajača EHF Lige šampiona i jednog od najmoćnijih timova današnjice, koga narednog vikenda čeka Final4 nemačkog Kupa u Kelnu:

„Ako dođe do nove situacije, mi ćemo to saopštiti što je moguće transparentnije u konsultaciji sa igračem“, objasnili su u Magdeburgu.

Nikola Portner je preko Instagrama napisao:

Obavešten sam da je moja kontrola očigledno pokazala ‘rezultat analize koji odstupa od norme’ i da je zbog toga pokrenut postupak. Ova informacija me je duboko šokirala“, nastavio je Portner i dodao:

Duboko žalim zbog situacije i učiniću sve što je u mojoj moći da pokažem da nisam prekršio nijedno antidoping pravilo i da sam uvek delovao i da ću se ponašati u duhu vrednosti sporta. Molim za razumevanje da za sada ne mogu da dajem bilo kakve dalje izjave“, zaključio je sjajni momak i sportista, sin legendarnog Zlatka Portnera.

Možda vam se dopadne

1 komentar

D 11/04/2024 - 10:13

„pokrenut postupak upravljanja rezultatima zbog pozitivne kontrole takmičenja.“

Šta??

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball