Mandalinić vodio AEK do pobede u derbiju Grčke - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Mandalinić vodio AEK do pobede u derbiju Grčke

Mandalinić vodio AEK do pobede u derbiju Grčke

Marko Marjanović
0 komentar

Stipe Mandalinić je bio najveći protaginosta pobede AEK-a nad Olimpijakosom 25:22 (13:11) u prvom derbiju grčkog šampionata ove sezone.

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske je letos napustio Eurofarm Pelister i prešao u AEK, kao veliko pojačanje vicešampiona Grčke. Žuto-crni žele da vrate titulu, i već sada je jasno da će im levi bek biti najjači adut u tom pohodu.

U prvom od nekoliko duela sa Olimpijakosom koji će odlučiti o raspodeli trofeja, Mandalinić je bio najefikasniji sa devet golova, a pratio ga je Jukić sa četiri. U gostujućem taboru, jednom je pogodio Savo Slavuljica.

AEK – OLYMPIAKOS/OMILOS XYNI 25-22

AEK (Alexis Albanos): Matskevich, Arabatzis 1, Tick, Zivkovic, Jukic 4, Mandalinic 9, Nikolaidis, Kotsionis, Papadionisiou 3, Liapis, Arsic, Sokolic, Tsitobi 3, Rogulski 1, Lemos 2, Kederis 2.

OLYMPIAKOS/HOME GROUP (Giorgos Karasavvidis): Kotanidis, Niokas 1, Karabourniotis 1, Papavasilis 3, Kandylas 2, Bayios, Papadopoulos 2, Dombris 4, Weber 5, Passias, Montoro, Slavoulitsa 1, Ostrusko 2, Grandan 1, Michaelidis, Bauer.

Foto: aek.gr

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball