Balkan-Handball.com

Marćan, Portela, Škurinski i Person predstavljeni u Nantu

Četvrti tim Lige šampiona i trećeplasirani u francuskom šampionatu, Nant, predstavio je četirii zvučna pojačanja pred pripreme za narednu takmičrasku godinu. Za ekipu Albertu Entreriosa nastupaće Ruben Marćan, Pedro Portela, Aleksander Škurinski i Linus Person.

Španski reprezentativac Ruben Marćan (26) stiže iz Ademar Leona, kako bi pojačao konkurenciju Draganu Pešmalbeku i Teu Monaru na poziciji pivotmena. On je potpisao ugovor do leta 2024. godine. 

Portugalski reprezentativac Pedro Portela (31) dolazi iz ekipe Tremblea, čije je bije branio od 2018. godine. Desno krilo je potpisalo do leta 2023, i trebalo bi da čini tandem na toj poziciji sa Davidom Balaherom.

Švedski reprezentativac koji će zbog povrede propustili Olimpijske Igre u Tokiju, Linus Person, takođe je potpisao do juna 2023. Desni bek bi trebalo da nadomesti odlazak Gurbinda i učini konkurenciju Milanu Miliću i Kirilu Lazarovu, koji je najavio da će mnogo manje igrati sledeće takmičarske godine. Dvadesetosmogodišnji Skandinavac stiže iz Ivrija.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *