Miljan Vujović: Razlika mala, samopouzdanje mnogo veće! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Miljan Vujović: Razlika mala, samopouzdanje mnogo veće!

Miljan Vujović: Razlika mala, samopouzdanje mnogo veće!

Marko Marjanović
0 komentar

Puno razloga za zadovoljstvo imao je Alem Toskić tokom i nakon prve zvanične utakmice na klupi Celja. U prvoj utakmici 1. runde kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope, najtrofejniji slovenački klub iznenadio je favorizovani GOG na svom terenu 33:29 (16:12), i stvorio realnu šansu da u revanšu eliminiše jednog od najozbiljnijih kandidata za plasman na fajnal-for. 

Srpski stručnjak je, kao i u najavi utakmice, bio jako oprezan u izjavama.

-Za nama je prvo poluvreme ovog dvomeča. Znali smo da je naš protivnik ekstremno jaka ekipa, ali smo se maksimalno borili tokom svih 60 minuta, i izorili za pobedu. Četiri gola, to je lepa prednost, ali ne i nedostižna, tako da putujemo u Dansku sa ciljem da još jednom pobedimo – rekao je Toskić.

Sjajan doprinos ovom rezultatu dao je i mladi golman Miljan Vujović sa 13 odbrana.

-Najpre bih se zahvalo našim navijačima, iako ih nije bilo mnogo zbog epidemioloških mera. Oni koji su došli, puno su nam pomogli. GOG je vrhunska ekipa, čiji je kvalitet na nivou Lige šampiona. Ali i pored toga, morali su da ubace sedmog igrača u napad, i tada su nam napravili probleme, ali smo uspeli da regulišemo dobrim napadom. Razlika nije velika, ali je veoma značajna za naše samopouzdanje pred revanš – dodao je 21-godišnji čuvar mreže.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball