Mirko Alilović utučen: Toliko smo bili glupi… – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Mirko Alilović utučen: Toliko smo bili glupi…

Mirko Alilović nije ostao nem na pozive novinara da objasni neobjašnjivo. Kako je Vesprem prosuo +9 i ušao u rukometnu istoriju kao najveći gubitnik finala EHF Lige šampiona ikada…

  • Nemam šta da kažem. Počeli smo da slavimo pre vremena. Totalno glupo. Šta da pričam posle devet razlike, nakon napada i jedan razlike 40 sekundi pre kraja, nakon postavljenog napada na koji nismo u stanju faul da napravimo.Na kraju se sve vrati nazad. Kielce je pokazalo hrabrost i muda. Zato su nas dobili. Imali smo u produžetku šansu, dva razlike, sve smo imali, ali eto, toliko smo bili glupi – sipao je reči rezignirani Alilović i nastavljao:

  • Smešno mi sve dođe. Smešno kada vidiš šta smo sve imali, a izgubili.

Dobra priprema meča je bila vidljiva…

  • Utakmica je vrhunski spremna do 45. minute. Kada su došli na četiri razlike, onda smo počeli paničariti kao da mi jurimo rezultat. Srljali smo u napadu, trajao je pet sekundi. Vesprem plaća jako skupu školu poslednjih godina. Platili smo i ovaj put, pa drugi put da kada vodimo devet, da odigramo još jače da bude 12. Sve smo imali, sve smo prosuli.

Velika šansa je propuštena…

  • Šteta zbog ekipe jer smo 45 minuta igrali školu rukometa. Šteta za ekipu što smo izgubili, a sramota da smo prosuli devet. Ovo se nikada više neće ponoviti. Da kažem „glavu gore“, glupo je. Hvala Bogu da je kraj sezone. Neverovatno kako je Kelce dobilo, svaka im čast, i neverovatno kako smo mi izgubili, svaka nam čast. Ostaćemo zapisani u istoriji…

Vesprem je ove sezone na penal rulet dobio KUP protiv PIK Segeda i polufinale SEHA sa Meškovom…

  • Negde se to moralo vratiti, ali žalosno je da o tome pričamo kada smo imali devet razlike.

One Comment

  1. alienvojvoda

    29/05/2016 at 22:08

    ovo krkanje od rukometa,made in nemacka sad Kilce treba pod hitno zabraniti to jest pravila promeniti.Ovo vise lici na ulicnu makljazu nego na sport.Rukomet postaje trcerazredni sport .

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *