Mladen Bojinović ne planira kraj: Ne znam još klub za narednu sezonu - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Mladen Bojinović ne planira kraj: Ne znam još klub za narednu sezonu

Mladen Bojinović ne planira kraj: Ne znam još klub za narednu sezonu

zika.bogdanovic
0 komentar

PSŽ se zagrejao za Vesprem pobedom nad Selestatom 36:26 u domaćem prvenstvu, a priliku da zaigra posle dužeg vremena imao je i nekadašnji srpski reprezentativac Mladen Bojinović, koji se tri puta upisao u strelce. Popularni Dugi, koji je u januaru napunio 38 godina, već dugo nije u planovima Filipa Gardena, a iako na zalasku, sedenje na klupi ili tribinama mu ne prija nikako, iako bi se reklo da u najbogatijem klubu na svetu ne bi trebalo biti nezadovoljnih. Momak, čiji je pobednički duh krasio sve timove u kojima je nastupao, nema nameru da završi karijeru po isteku ugovora sa Parižanima:

– Dobro je ponovo se naći na terenu! Želeo sam da igram i pokažem šta mogu. Nadam se da ću igrati više do kraja sezone. Ova godina je bilo teško za mene da živim. Ovo je druga sezona u kojoj jedva igram. Moja budućnost? Želim da igram, osećam se jako dobro fizički. Još ne znam gde ću igrati sledeće sezone, ali želim da završim karijeru u Francuskoj – rekao je Dugi i prokomentarisao sudar sa Vespremom u četvrtfinalu EHF Lige šampiona:

– Imamo imperativ pobede protiv Vesprema, a po meni pobeda od dva-tri gola razlike bila bi dovoljna. Mnogi su želeli da nas izbegnu u četvrtfinalu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball