Momir Ilić: Išli smo korak po korak, nismo pominjali fajnal-for! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Momir Ilić: Išli smo korak po korak, nismo pominjali fajnal-for!

Već u prvoj sezoni na mestu šefa struke, Momir Ilić uspeo je da odvede Vesprem do fajnal-fora EHF Lige šampiona. Mađarski klub ima još jednu priliku da se napokon domogne toliko željenog pehara namenjenog prvaku Evrope.

Prva prepreka na tom putu biće lomza Vive Kielce, u nedelju od 15.15.

-Kada sam postao trener Vesprema pred početak ove sezone, nismo postavili plasman na na fajnal-for kao cilj, razmišljali smo samo o tome kako da prođemo grupu i zauzmemo što bolju poziciju. Ali, evo nas u Kelnu. Jako sam srećan zbog toga. Osam puta sam bio ovde kao igrač, ali je zaista poseban osećaj biti ovde kao trener polufinaliste – rekao je Momir Ilić.

Na njegove reči nadovezao se golman Rodrigo Korales:

-Konačno će se mečevi u Kelnu igrati pred navijačima, svi smo jako srećni što je tako. Teško je bilo gledati ili igrati u praznoj Lankses areni. Mečevi će biti posebni i zbog toga što se svi odlično međusobno poznajemo, nema nepoznanica među ova četiri tima. Svestan sam da u današnjem rukometu najviše zavisi od golmana, tako da ću dati sve od sebe da pomognem ekipi maksimalno. Ne bih imao ništa protiv ni minimalne pobede uz veliki broj primljenih golova – istakao je Španac. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *