Nakon žreba za LŠ, Zvonimir Serdarušić: "Privlačimo najteže" - Enrik Masip: "Najteža grupa u istoriji LŠ" - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Nakon žreba za LŠ, Zvonimir Serdarušić: "Privlačimo najteže" – Enrik Masip: "Najteža grupa u istoriji LŠ"

Nakon žreba za LŠ, Zvonimir Serdarušić: "Privlačimo najteže" – Enrik Masip: "Najteža grupa u istoriji LŠ"

0 komentar

 Celje Pivovarna Laško igraće u veoma teškoj grupi "A" Lige šampiona naredne godine. Ekipa Noke Serdarušića igraće sa Kilom, Barselonom, poljskim Kilceom, francuskim Šamberijom i pobednik "wild card" turnira, na kome će igrati Ademar Leon, Gorenje, RNL i Silkeborg. Verovatno nije moglo jače, a autsajdera nema.

– Očito privlačimo najteže moguće protivnike. Radujemo se što će u Ligi šampiona igrati protiv Kila i Barselone, ali ispostavilo se da su i ostali protivnici veoma jaki. O šansama ne bih još uvek govorio. Važno je da uvek dajemo sve od sebe, a za šta će to biti dovoljno, ostaje da se vidi.

Sportski direktor Barselone, Enrik Masip, bio je još konkretniji: "Ovo je najteža grupa u istoriji klupskog rukometa. Čekaju nas izuzetne utakmice, a pobednika je teško prognozirati.

Sabina Holdorf Šus (THW Kiel): Još uvek smo u šoku. Grupa je izuzetno jaka. Sa Barselonom igramo već godinama, a Celje će biti interesantno zbog Serdarušića koji je ostavio u Kilu veliki pečat. Pobednik wild card turnira će biti izuzetno jak, kao i Šamberi i Kilce, najjače ekipe iz petog i šestog šešira.

Nova sezona u Ligi šampiona kreće 22. septembra.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball