Naumče Mojsovski golgeter EHF Lige šampiona - U TOP 10 Kavtičnik, Lazarov, Bičanić, Horvat... - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Naumče Mojsovski golgeter EHF Lige šampiona – U TOP 10 Kavtičnik, Lazarov, Bičanić, Horvat…

Naumče Mojsovski golgeter EHF Lige šampiona – U TOP 10 Kavtičnik, Lazarov, Bičanić, Horvat…

1 komentar

 Metalurgu ne samo da dobro ide u EHF Ligi šampiona, već pored jednog od heroja Darka Stanića, čiji učinak i doprinos osvajanju drugog mesta posle pet kola, nije merljiv parametrima sajta Lige šampiona, skopski tim ima i najboljeg strelca Lige šampiona, Naumčeta Mojsovskog. Srednji bek Metalurga i makedonski reprezentativac, postigao je 40 golova u pet mečeva LŠ i nalazi se na prvom mestu liste strelaca, za gol ispred Františeka Šulca, sjajnog levog-srednjeg beka Pik Segeda.

I to nije sve od igrača sa naših prostora. Treće mesto sa 35 golova dele Kiril Lazarov (Atletiko Madrid) i Vid Kavtičnik (Monpelje), peti je Damir Bičanić iz Šamberija sa 34, a Zlatko Horvat se nalazi na šestom mestu sa 33. Na ivici TOP 10, na jedanaestom mestu se nalazi i Marko Kopljar sa 29 postignutih golova.

Ono što je kuriozitet je da i u ženskoj Ligi šampiona na listi strelaca devojke sa ovih prostora vode glavnu reč. SAnja Damnjanović i Andrea Penezić dele prvo mesto Nemicom Engel sa 42 postignuta gola posle šest mečeva preliminarne faze. 

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball