Navijači pevali "Aufwiedersehen", Vranješ im poručio: Nije fer, imali smo povređene, hoćete ja da igram? - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Navijači pevali „Aufwiedersehen“, Vranješ im poručio: Nije fer, imali smo povređene, hoćete ja da igram?

Navijači pevali „Aufwiedersehen“, Vranješ im poručio: Nije fer, imali smo povređene, hoćete ja da igram?

zika.bogdanovic
1 komentar

Najlošiju sezonu u svojoj trenerskoj karijeri iza sebe ima Ljubomir Vranješ. Dolazak u Vesprem i mađarski rukomet nije protekao kako se zamišljalo, a tranzicija u sistem koji želi, očigledno nije dala željene rezultate, iako je jasno da će se igrački sastav dosta izmeniti već od leta. Osvojen Kup Mađarske, bez titule i plasmana na F4 EHF Lige šampiona, nikoga ne čini zadovoljnim, a navijači u Vesprem Areni su poslali jasnu poruku Šveđaninu srpskog porekla. Na tribinama se tokom slavlja PIK Segeda čulo „Aufwiedersehen“.

Upitan da prokomentariše reakciju navijača, Vranješ je rekao:

  • Nije fer. Imali smo šest povređenih igrača. Šta hoće, da ja izađem da igram? Neko drugi? Nije fer“.

Kakva je sudbina Ljube Vranješa na klupi Vesprema teško je reći. Za samo 15 dana, u ulozi selektora reprezentacije Mađarske, čekaju ga i mečevi sa Slovenijom u baražu za SP 2019.

Možda vam se dopadne

1 komentar

malisa 22/05/2018 - 12:53

Kad bg veza kod eklemovica dovede Nenadića drugi ishod bi bio iznenadjenje. Rasturio bi real u fudbalu a ne roviti vesprem. Dođje igrač ode tim.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball