Nenad Šoštarić posle Segeda: Sami sebe pobedili - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Nenad Šoštarić posle Segeda: Sami sebe pobedili

Nenad Šoštarić posle Segeda: Sami sebe pobedili

zika.bogdanovic
0 komentar

Malo je falilo Zagrebu da dođe do „zlata vrednih bodova“ u Segedinu protiv najozbiljnijeg rivala u borbi za šesto mesto i plasman u nokaut fazu EHF Lige šampiona.  Utisak da je moglo više od minimalnog poraza podelili su trener Nenad Šoštarić i iskusni defanzivac Jakov Gojun.

  • Smatram da Szeged nije dobio ovu utakmicu danas, već smo ju mi izgubili. Izgubili smo ju tamo početkom drugog dijela kada smo olako prokockali prednost od 3-4 pogotka razlike. Iskreno mi je žao što je tako završilo, smatram da smo zavrijedili više, međutim ne zamjeram dečkima ništa jer mislim da su dali sve od sebe. Greške koje smo radili – ne smijemo više ponavljati, to je ono na što se moramo fokusirati, i u Zagrebu gledati da pobjedimo taj Szeged sa preko jedan razlike. Igrali smo srcem, u momentima kada smo trebalo malo usporiti smo ubrzavali i griješili, i kažem to je nešto na što se moramo fokusirati u budućnosti. Tehničke greške te prirode su jednostavno nešto što si ne smijemo dozvoljavati u ovakvim utakmicama – rekao je Šoštarić, a nadovezao se Gojun:
  • Sami smo sebe pobijedili. Imali smo sve u svojim rukama, međutim uvukla se nervoza, napravili smo tehničke greške i ponovno smo sami sebi presudili. Ne mogu reći da je Szeged bolja od nas, imali smo ih, pripremili smo se sjajno. Žao mi je, teško mi je govoriti nakon ovakve utakmice, međutim eto treba pronaći način da se uzdignemo nakon ovoga. 

FOTO: RK Zagreb

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball