NESTVARNE SCENE U NANTU: „King Kiril“ ispraćen u kraljevskoj stolici sa krunom na glavi! (Video) – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

NESTVARNE SCENE U NANTU: „King Kiril“ ispraćen u kraljevskoj stolici sa krunom na glavi! (Video)

Rukomet sigurno nije, a veliko je pitanje da li je sport uopšte doživeo sličan oproštaj od igračke karijere kakav je napravljen Kirilu Lazarovu u Francuskoj. „Poslednji ples“ u Nantovoj dvorani najmanje će se pamtiti po pobediti nad Tuluzom 32:18. 

Nakon utakmice, napravljena je neverovatna fešta – Kiril Lazarov je smešten u kraljevsku stolicu, sa kraljevskom krunom na glavi i porodicom oko sebe, u ruhu radnog naslova njegovog oproštaja – „MERCI KING KIRIL“. 

Šta više, svih 6.000 navijača u „H“ Areni, stavilo je krunu na glavu u znak poštovanja makedonskom Superstaru. Uporedo, na velikom ekranu smenjivale su se video poruke ljudi najrelevantnijih u njegovoj karijeri, počevši od prvog trenera Janeva, Lina Červara, Talanta Dujšebaeva, Ćavija Paskvala, makedonskog novinara Zorana Miševskog, urednika našeg sajta Žike Bogdanovića, Nikole Karabatića, brata Filipa Lazarova i njegove dece Lane i Blagojčeta.

„UVEK NA POBEDU“: Autobiografija Kirila Lazarova za ceo region!

 

Poslednju utakmicu u karijeri, Kiril Lazarov odigraće protiv PSŽ-a u Bersiju, 11. juna, u okviru finala nacionalnog Kupa. 

Foto: HBC Nantes

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *