Nije mu dosta: Mimi Kraus ne odustaje od dece i rukometa! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Nije mu dosta: Mimi Kraus ne odustaje od dece i rukometa!

Nije mu dosta: Mimi Kraus ne odustaje od dece i rukometa!

Marko Marjanović
0 komentar

Bivši svetski šampion sa reprezentacijom Nemačke i EHF Lige šampiona sa HSV-om, Mihael Kraus (36), ne želi da stavi tačku na igračku karijeru uprkos činjenicama da mu sledećeg leta ističe ugovor sa drugoligašem Bitighajmom, i da će blagorodni brak sa suprugom Izabelom oplemeniti četvrtim detetom, koje je na putu.

Gospodin i gospođa Kraus su radosnu vest podelili na društvenim mrežama, a iskusni srednji bek se tom prilikom i osvrnuo na svoju rukometnu budućnost, koja je, kako tvrdi, još uvek unutar dimenzija 40×20.

Još uvek nisam rekao poslednju reč u igračkoj karijeri, u ovom trenutku ne odbacujem nijednu mogućnost. Istina, nisam neko vreme držao loptu u rukama, ali niko ne treba da brine i sumnja u moju formu – napisao je harizmatični Nemac na Instagramu.

Veteran koji je nastupao 128 puta za nacionalni tim, i u čijem se dresu okitio lovorikama 2007. kada je Nemačka poslednji put postala šampion sveta, došao je u Bitighajm iz Bundesligaša Štutgarta prošle godine. Sa HSV-om je osvojio i domaće prvenstvo 2011, sa Gepingenom dva EHF Kupa (2006. i 2016.), a pre prelaska u Švabiju igrao je za Lemgo.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball