Nikola Marković posle Tatrana: Nedostaje iskustva, ali smo na dobrom putu - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Nikola Marković posle Tatrana: Nedostaje iskustva, ali smo na dobrom putu

Nikola Marković posle Tatrana: Nedostaje iskustva, ali smo na dobrom putu

zika.bogdanovic
0 komentar

Trener novosadske Vojvodine, Nikola Marković, proveo je u razgovoru sa svojim igračima 20 minuta nakon meča na samom terenu hale „SPENS“ razočaran završnicom i porazom od Tatrana 24:25:

– Čestitke ekipi Tatrana. Ne bi bilo nezasluženo ni da smo mi pobedili. Utakmica je bila krajnje neizvesna svih 60 minuta. Promašili smo dosta zicera, stvarali dosta prilika. Imali smo 15 promašaja u prvom poluvremenu,što je mnogo za 14 golova. Posle se igralo gol za gol. Znali smo da će probati da se iskupe za lošu partiju protiv nas u Prešovu, ali sam se nadao da će igrači uspeti da prevaziđu psihološki problem i oproste se od navijača u najboljem svetlu. Ne mogu da zamerim igračima na zalaganju i htenju, ali falilo je malo iskustva i znanja. Mi smo na dobrom putu.  Videli ste poslednji napad. Moj igrač vodi loptu 30 metara umesto da ona ide kroz vazduh, a logično da je brža kada ide iz ruke u ruku. Boli poraz, ali šta je tu je. Jedno iskustvo više i idemo dalje.

Miloš Orbović, desni bek Vojvodine:

– Čestitam Tatranu na zasluženoj pobedi. Odigrali smo odbranu odlično 60 minuta, ali nismo uspeli da razvijemo kontru i polukontru. Napravili smo neke gluposti, malo je i sreće falilo, lopte su im se odbijale od ruke. Nemamo vremena da žalimo, idemo dalje. Sve ide na bolje.

Andrej Petro, pivotmen Tatrana:

– Srećni smo jer smo uspeli da se revanširamo. Bilo je teško.

– Ratislav Trtik, trener Tatrana:

– Srećni smo zbog pobede, to je bio naš cilj. Hteli smo se revanširati za poraz kod kuće i to smo uradili. Nije bila lepa utakmica kao u Brestu, ali je važna pobeda.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball