Nova muka: Stefan Čavor i Roganović ostali u Podgorici - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Nova muka: Stefan Čavor i Roganović ostali u Podgorici

Nova muka: Stefan Čavor i Roganović ostali u Podgorici

Marko Marjanović
0 komentar

Još jedna u nizu loših vesti iz tabora Crne Gore stigla je u utorak ujutru. „Lavovi“ su jedina reprezentacija koja je otputovala na Evropsko prvenstvo bez selektora, pošto je Zoran Roganović ponovo dobio pozitivan rezultat testa, iako nema simptome u poslednja četiri dana.

Postoji još jedna nada – kasnije danas će se ponovo testirati, i ukoliko bude negativan, već večeras će krenuti za Debrecin. 

Nije to, nažalost, jedina muka za „Lavove”. Jedan od aduta nacionalnog tima, Miloš Božović, u ponedeljak je prvi put bio pozitivan na obaveznom PCR testiranju, što znači da je definitivno izgubljen za prve dve utakmice, protiv Danske i Makedonije. 

Pozitivan je bio i Nebojša Simović, ali je tako bilo i pre nekoliko dana, pa bi teoretski mogao da zaigra protiv Danske, jer bi od prvog “pada” na testu prošlo pet dana, koliko je EHF odredio kao obavezan razmak od prvog pozitivnog do negativnog testa.

Sa saigračima nije otputovao ni Stefan Čavor, jer se žalio na bolove u grlu i odlučeno je da odradi još jedan PCR test pre puta.

Ako bude negativan, putovao bi sa selektorom preko Beograda, dok bi u slučaju pozitivnog testa bio izgubljen za prvu fazu.

U avionu za Beograd se našao Mile Mijušković, koji je u ponedeljak na popodnevnom testiranju bio negativan, nakon što je na jutrošnjem bio pozitivam. Ali, veliko je pitanje u kakvom je stanju iskusni golman, jer je sedam dana bio bez ikakvih aktivnosti.

Izvor: Vijesti.me

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball